top of page

Termeni și condiții

Site-ul www.grădinacusălcii.ro, numit in continuare Grădinacusălcii.ro , este proprietatea VLASIA SRL, societate inregistrata in Naipu, comuna Ghimpati, sat Naipu, soseaua Bucuresti-Alexandria nr. 12  cu datele de identificare  J52/48/1991, CUI/CIF: RO 3463816, numita in continuare VLASIA SRL.

 

Produsele comercializate pe acest site nu sunt destinate revanzarii. 
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. VLASIA SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

VLASIA SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul Gradinacusalcii.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei VLASIA SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web - link - catre Gradinacusalcii.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru VLASIA SRL sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin e-mail a acordului nostru.

1. Dreptul de autor al VLASIA SRL asupra informatiilor publicate pe site


Intregul continut al site-ului Gradinacusalcii.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, e-mailuri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea VLASIA SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul VLASIA SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului Gradinacusalcii.ro numai in limitele metionate in prezentul document. Pentru raportarea incalcarii legii drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati pe e-mail contact@gradinacusalcii.ro sau sa sunati la numarul de telefon 0745.525.510.

 

2. Produsele si serviciile oferite pe site-ul Gradinacusalcii.ro. Politica de preturi


VLASIA SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul Gradinacusalcii.ro sunt insotite de bon fiscal, conform legislatiei in vigoare.

 

VLASIA SRL nu ofera nicio garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, aspect etc.).

3. Politica de retur si garantie


Compania noastra nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul online. Imaginile prezentate pe site pot fi diferite de produsele fizice (culoare, aspect etc.). VLASIA SRL isi asuma dreptul de a nu onora anumite comenzi in cazul in care respectivele produse nu mai fac parte din oferta curenta. In cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in baza noastra de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Reclamatiile privind starea produselor trebuie comunicate in decurs de maxim 2 ore de la intrarea in posesie a acestora, telefonic sau prin e-mail la contact@gradinacusalcii.ro, urmand a fi solutionata dupa ce se verifica starea acestora. Returnarea respectivelor produse se va face in maxim 4 ore prin ridicarea de catre agentul Gradina cu salcii de la locatia clientului. In cazul in care in urma verificarii se dovedeste ca produsele nu respecta cerintele mentionate de catre client in formularul de comanda, produsele se inlocuiesc. In cazul returului, VLASIA SRL se angajeaza sa restituie intreaga suma si sa nu le revanda catre alt client.

4. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare


Site-ul InstafoodCatering.ro este gazduit de serverele unei terte firme. VLASIA SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari ale scripturilor programate. VLASIA SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului Gradinacusalcii.ro . VLASIA SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul InstafoodCatering.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

5. Cookie-uri și alte tehnologii


De asemenea, putem colecta date personale prin utilizarea cookie-urilor și a altor tehnologii. Acest lucru poate apărea atunci când vizitezi site-urile noastre sau site-uri terțe, vizualizezi promoțiile noastre online sau utilizezi aplicațiile noastre mobile / terțe și pot include următoarele informații:
a) Informații despre browserul dispozitivului și sistemul de operare;
b) adresa IP a dispozitivului pe care îl utilizezi;
c) paginile noastre web pe care le vizualizezi;
d) Link-uri pe care faci clic pe când interacționați cu serviciile noastre.

6. Alergeni

Conform Directivei 2000/13/CE A PARLAMENTULUI EUROPEAN SI A CONSILIULUI, produsele pot contine urmatorii alergeni: cereale care contin gluten (adica grau, secara, orz, ovaz, grau spelt, grau mare sau hibrizi ai acestora) si produse derivate, crustacee si produse derivate, oua si produse derivate, peste si produse derivate, arahide si produse derivate, soia si produse derivate, lapte si produse derivate (inclusiv lactoza), fructe cu coaja, adica migdale (Amygdalus communis L.), alune de padure (Corylus avellana), nuci (Juglans regia), anacarde (Anacardium occidentale) nuci Pecan [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa), fistic (Pistacia vera), nuci de macadamia si nuci de Queensland (Macadamia ternifolia) si produse derivate, telina si produse derivate, mustar si produse derivate, seminte de susan si produse derivate, dioxid de sulf si sulfiti în concentratii de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru, lupin si produse derivate. Pentru o informare completa va rugam sa ne contactati la contact@gradinacusalcii.ro

.

7. Dispozitii finale


Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe Gradinacusalcii.ro si care nu este deja tratata de niciun articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului Gradinacusalcii.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

 

8. Date de identificare firma

 
VLASIA SRL
Nr.ord.reg.com/an: J52/48/1991
C.U.I: RO 3463816
IBAN: RO42BACX0000000954585000
Banca: Unicredit Bank

bottom of page