top of page

Testimoniale

Ava, Valentina & Valentin

" O locație de poveste, rustică și în același timp boemă. Apropierea de natură ( sălciile, lacul, terasa, pomii fructiferi) te duce cu gândul la copilărie și îți creează o senzație neuitat. Peisajul acesta este completat de hamace, scaune de relaxare la umbra pomilor fructiferi, ba chiar și de un ponei ( Simpaticul Johnny care a fost sufletul petrecerii ). Serviciile oferite ( mancarea - absolut delicioasă și proaspătă!, servirea la mese, decorul, aranjarea meselor ) la superlativ, iar totul funcționează așa datorită proprietarilor extrem de implicați, draguți, respectuoși și mereu dornici să iasă totul perfect! Mulțumim mult înca odată, DIDI ! Abia așteptăm să revenim! "

223049984_2892902487625920_5766319041408224723_n.jpg
AureliasiCatalinLilebuba-169.jpg
Aurelia & Cătălin

" Am ales locația pentru nunta noastră, iar evenimentul a fost mult peste așteptări. Pe lângă faptul că au respectat toate cerințele noastre (care nu au fost puține), ne-au făcut și multe surprize plăcute în ziua evenimentului (aranjamentele de mese, flori naturale aranjate frumos peste tot prin grădina, etc.). Locația este superbă, grădina foarte îngrijită, cu siguranță invitații vor aprecia toate cele menționate dacă veți alege locația. De mâncare pot să zic doar că e proaspătă și delicioasă (inclusiv deserturile). Pentru noi a fost totul de 5 stele - locație, mâncare, servire, atmosferă, oameni. Recomand cu drag și cu siguranță vom reveni și pentru alte evenimente importante. Mulțumim pentru tot întregii echipe! "

Betty & Ionuț

Recomandăm din tot sufletul această locație și mai ales organizatorul, Diana! A fost o nuntă ca în povești, detaliile fiind stabilite și executate cu mult profesionalism și pasiune. Mâncarea excelentă, amplasament ideal, comunicare facilă și multă deschidere spre orice cerință din partea noastră. Mulțumim întregii echipe pentru tot și ne vom revedea la următorul eveniment important din viața noastră!

IMG_0111.jpg
Cristina&Cornel.jpg
Cristina & Cornel

" O locație superbă, te simți ca în vacanță, iar serviciile și mâncarea la superlativ!! Pasiune, dedicare, profesionalism!! Recomand pentru orice fel de eveniment!! Experiența mea a fost o reușită deplină, toți invitații super mulțumiți!! "

Robert, Diana & Tavi

A fost perfect locul pentru noi! De la A la Z. În familie, ca acasă .  Și mancarea este altfel, tot ca acasă cand te răsfață cineva așa ca pe un copil.  Mulțumesc foarte mult pentru asta! Și nepoțeii mei și puiul meu cel mare pe care i-am avut avut în minte în principal au fost foarte fericițiȘi efectiv îi puteam lăsa și "singuri", adică îi supravegheam dar ei erau liberi și explorau încântați și se bucurau de activități și interacțiuni cu familia extinsă. Foarte draguț a fost . Pescuitul a fost foarte atractiv pentru toți și mari și mici și o oportunitate de bonding. Poneiul foarte dulce și el cum interactiona diferit cu unul cu altul.

WhatsApp Image 2022-01-31 at 14.43.06.jpeg
Anca & Ciprian.jpeg
Anca & Ciprian

" Grădina cu sălcii a fost întruchiparea tuturor dorinţelor pe care le aveam pentru cununia noastră: o locaţie idilică, unde poţi sărbători într-un cadru familial, relaxat, vesel, unde atât cei mari cât şi cei mici să se poată simţi în largul lor. Mâncarea este extraordinară, satisface chiar şi gusturile celor mai pretenţioşi gurmanzi, iar ospitalitatea gazdelor este ireproşabilă. Copiii nu s-au plictisit deloc, fiind mereu câte ceva de văzut sau de făcut în această minunată grădină, iar când cei mici sunt fericiţi, atunci celor mari nu le rămâne decât să petreacă în voie. A fost minunat! "

Avram, Gabriela & Mircea

" Ne-am simțit bine primiți, mâncarea a fost delicioasă, am colaborat ușor și natural, am simțit că se pune suflet în organizarea evenimentului.

Mulțumim! "

308796668_5474373642617854_2155087094346006174_n.jpg
bottom of page